Det måtte jo ske

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har altid været forskånet for de store udskrivninger ved uheld, men denne gang så var uheldet ude efter os, og med tre dages mellemrum, så knækkede vi nøglerne i husets to ud af tre døre, så nu skulle vi have skiftet låsene, for vi kunne ikke få nøglestumpen ud igen. Vi undersøgte hvad det ville koste at få en professionel til at ordne det, og det ville koste lige så meget, som det koster at få nye låse næsten, så hellere få noget, som er mere sikkert og opgradere samtidig.

At finde den rette til jobbet

Vi ledte og snakkede med mange firmaer som leverer og installerer låse, men det var ikke nogen, som lå indenfor det budget, som vi har som pensionister, så vi fik børnene til at kigge på nettet, og der gik ikke mange timer, før de kom med en hjemmeside, http://thoms-laase.dk/, hvor vi kunne få alt det. som vi ledte efter. og i godkendte mærker af låse til priser. hvor selv en folkepensionist kan være med.

Sammen med børnene kiggede vi på. hvad de kunne tilbyde os. og vi tog også en god snak med deres kundeservice. De var rigtig gode til at sikre, vi fik den bedste løsning til vores hus.

Vi skulle så bare vente på at det hele kom frem til os, men vi kom heldigvis ikke til at vente længe, hvilket vi var glade for, for vi kunne gå ind og ud af vores terrassedør.

God hjælp

Allerede efter nogle få arbejdsdage kom de nye låse, og vores ældste søn ville komme efter arbejde og installere de nye låse for os. Jeg skulle bare fjerne de gamle først.

Vi fik de nye låse op hurtigt, og vi kan kun anbefale dette firma som hjalp os, for vi fik alt serveret på et sølvfad, god service, kvalitetsprodukter og en meget hurtig levering, alt du kan ønske dig og lidt til.