En god start på dagen

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det gælder om at starte dagen godt. For mig er det kaffe og morgenmad. Så er jeg klar til en rigtig god og produktiv dag. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville fejre min fødselsdag med brunch ud af huset. Gæster til morgenmad er lige tidligt nok, men brunch er bare helt rigtigt. Og så er det bare rigtig hyggeligt, synes jeg. Så jeg inviterede lidt flere, end jeg egentlig syntes, jeg kunne overskue. Men når maden nu bliver leveret så går det nok alligevel.

Lækre æg og pølser

Og det var bare den bedste brunch længe. Retterne ar perfekt lune, æggene var luftige, pølserne havde farve, der var grønt, frugt og kød  lange baner. Jeg var ret imponeret, da det kom og skulle serveres. Jeg spiste desuden alt for meget. Jeg var dog ikke den eneste, for god mad gør, at der altid er plads til lidt mere hos alle.

Det var en stor nydelse for os alle, og første da der var blevet spist en rum tid, så var der tid og overskud til snak mellem os alle. Endnu en ting som god mad gør. Jeg må tage hatten af, for det er ikke normalt med catering, men her blev der bare leveret topklasse på alle områder.

Leveret til tiden

Desuden kom det hele til tiden, og der var lagt kærlighed i den mad. Det var lækkert og imponerende. Det er helt sikkert et cateringfirma, jeg vil bruge igen. Og jeg er heller ikke bleg for at anbefale dem til alt og alle, for priserne er fantastiske, maden er fantastisk, og der er intet negativt at sige om disse mennesker, der pukler, så jeg og mine gæster fik en helt fantastisk brunch, som jeg sent vil glemme. Det blev virkelig et meget stort tillykke til mig på min fødselsdag.