Smykker er den perfekte julegave

Smykker er den perfekte julegave

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mange vil måske mene, det ikke er det mest kreative, men hvorfor ikke smykker i gave? Min kone er rigtig glad for alle de smykker, hun får, og hun mener ikke, man kan få nok af den slags overhovedet. Hun går med dem alle sammen, så noget tyder også på, hun kan lide dem, jeg vælger til hende. Hun er for tiden mest til guld. Det har jeg i hvert fald bemærket. Jeg holder nemlig øje med, hvad hun har på – også af smykker. For det gør det endnu lettere at finde den helt perfekte gave til hende her til jul.

En marguerit

Her den anden dag slog det mig så, at hun ikke havde et eneste margueritsmykke. Mere dansk end det, bliver det jo ikke, så det var helt sikkert noget herfra, hun skulle have til jul. Men noget mere moderne end det, vores mødre har. Jeg har flere kollegaer, der har moderne versioner i både guld og sølv, så den gyldne udgave var lige det, det skulle være.

Mig i gang med at kigge på nettet efter det helt rigtige. Jeg kom ind på en hjemmeside, der førte Lund Copenhagen, og hold da op, hvor er der mange smukke varianter at vælge mellem. Jeg faldt for en halskæde, for det er noget, hun tit går med, så der var ingen tvivl. Nu skal jeg bare vente på juleaften, for hun bliver altid glad for små, hårde pakker. Jeg tror næsten ikke, jeg vil kunne give hende andet end smykker. Hun ville blive skuffet, tror jeg.

Pakken kom på få dage, og nu er det så mig, der ikke kan vente til juleaften. Helt som et lille barn, men bare fordi jeg glæder mig til, at mine kone skal åbne gaven fra mig. For at se hende smile stort.