Du kan blive kompenseret, hvis flyet er forsinket

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg vidste ikke, at der var mulighed for at få en kompensation, hvis dit fly er forsinket. Men en af mine venner havde lige været på ferie, og han fortalte, at da de skulle hjem, der var flyet forsinket, og han havde i den forbindelse søgt om og havde fået en kompensation i den forbindelse. Han havde overladt alt det praktiske til et firma, der sørgede for det hele, og derefter tikkede pengene bare ind på hans konto.

Jeg fik selv brug for det

Den næste flyvetur var min, og jeg var lige så uheldig, som han var det. Et forsinket fly, og så sad jeg der og gloede i en lufthavn. Min bog var hurtigt læst, men jeg kom i tanke om det, min ven havde fortalt mig. Jeg valgte derfor at søge efter firmaer på nettet, for ligesom han havde fået en kompensation, så ville jeg da gerne havde det samme.

Jeg havde ikke fået spurgt nærmere ind til denne virksomhed, men der er rigtig mange at vælge mellem, så det var ikke et problem at finde et. Jeg valgte ret hurtigt, at det skulle være https://skyhelp.dk/, der skulle klare det hele for mig. De havde et godt ry hos deres kunder, og de ville også udbetale mere til mig og dermed kræve mindre i gebyr til dem selv.

Dygtige, hurtige og professionelle

Jeg sendte alle oplysninger til dem. Det var ikke meget, de skulle bruge, så det var hurtigt overstået. Alligevel tog det dem mindre end et døgn at ordne det hele og overføre pengene til mig. Jeg var virkelig imponeret over dem, må jeg sige.

Desuden så skal man ikke klage over lidt flere lommepenge på ferien, for det giver mulighed for at spise lidt bedre mad, end der ellers var lagt ind i feriebudgettet for familiens tur til sydens sol.