En lækker og underholdende firmafest

En lækker og underholdende firmafest

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du leder af et stort eller lille firma, bliver du nødt til at gøre noget godt for dine ansatte af og til, så de bliver ved med at være glade for dig som chef, og det stykke arbejde som de laver. Der er mange måder, hvorpå du kan engagere din ansatte igennem venlige gestuser, men en af de bedste måder at vise dem, at du påskønner dem, er ved at holde firmafester og lignende for dem. For at sådan en firmafest skal være vellykket, er der nogle elementer, som bør indgå. Det er f.eks. elementer som masser af underholdning og lækker mad.

Masser af underholdning

Noget af det vigtigste når du holder en firmafest, er, at folk morer sig, ellers er der jo ikke meget ved festen. Nogle gange kan folk underholde sig selv, men for at være på den sikre side, er det en god ide at sørge for nogle underholdende indslag. Du kan f.eks. hyre nogle til at komme og lave stand-up eller et liveband til festen – det er i hvert fald to ting, som de fleste påskønner; grin og dans. Du kan også selv stille dig op og holde en tale, hvor du roser de ansattes indsats, og kommer med nogle sjove kommentarer. Et tredje forslag er også, at du kan lave lege eller quiz. Du skal bare være sikker på, at de er underholdende, for folk kan godt komme lidt ned i gear, hvis de underholdende indslag, faktisk ikke er specielt underholdende. Noget der dog altid tager kegler, er quizzer, der omhandler noget internt på arbejdspladsen.

Nemt og lækkert med buffet

Når der holdes firmafest, er det som regel for en del mennesker. Derfor kan det også være lidt træls med portion anrettet mad, da det kommer til at tage lang tid før alle får, og det er begrænset, hvor meget man får. En buffet er et meget mere oplagt valg i denne sammenhæng, da du på den måde kan sørge for, at der noget, som alle kan lide – der er altså lidt af hvert i buffeten. Desuden er det noget nemmere at sende folk op selv for at hente deres mad, plus med en buffet kan man gå lige så mange gange, man vil og tage indtil, man bliver mæt.

Et cateringfirma der tilbyder helt utroligt lækre buffeter, er Ebuffet.dk. Hos dem kan de bestille mad ud af huset i form af buffeter, som de har sammensat eller en buffet, hvor du har valgt imellem deres mange forskellige retter. Deres priser er heller ikke dyre, hvilket er skønt, når det gælder mad til mange mennesker. Du kan læse meget mere om Ebuffet og deres buffeter ved at følge linket, og så er maden til firmafesten sikret.