Sådan kan du nemt støtte regnskoven

Sådan kan du nemt støtte regnskoven

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kender du til regnskoven? Hvis ikke, så lad mig give dig en kort introduktion til den her. Regnskoven er et af de vigtigste skovområder, vi har i hele verden. I den fugtige skov lever et vildt liv med en række forskellige planter og dyr. Det er blot nogle af de mange årsager til, at regnskoven absolut bør bevares. Og det er desværre ikke lige til! Regnskoven er i dag under et stort pres, og det er der mange årsager til. Der er først og fremmest mange lokale bønder og store virksomheder, som brænder skovarealer ned for at få mere plads til at gro deres afgrøder og derved kunne tjene penge på det eller have nogle flere munde at mætte. 

 

 

Der er mange måder, du kan vælge at støtte op om regnskoven. Og i dette indlæg vil jeg vise dig, hvordan jeg har fundet en super simpel måde, hvorpå du kan støtte op om de folk, der arbejder på at bakke op om regnskoven. Altså de mennesker, der kæmper et brag af en kamp for at sikre, at der også er regnskov tilbage, når vores børn og børnebørn bliver voksne. Det er nemlig vigtigt, som mange undersøgelser og eksperter peger på, at vi bibeholder regnskoven. 

 

Du kan vælge at støtte op om disse, hvis du handler på online webshops, som har et regnskovscertifikat. Dette certifikat betyder, at de, altså webshoppen, støtter op om netop de folk, der kæmper for at sikre regnskovens muligheder. 

 

Faktisk er regnskoven så vigtig, at den af mange kaldes for Verdens Lunger, fordi den simpelthen trækker vejret på baggrund af verden og skyder ren ilt ud og opsuger noget af al den CO2, som verden i dag udleder grundet den store industrialisering og meget, meget mere. 

 

Tak, fordi du læste med i dag. Det sætter jeg stor pris på! Jeg håber, du har fået noget ud af indlægget, og at du derfor ønsker at klikke videre rundt og læse mere, så du kan blive endnu klogere.