Alle former for smag

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For mig er te ikke bare en drik, det er myriader af smag. Det er den helt klassiske grønne eller sorte, men det er også skønne kombinationer med urter, blomster og frugt. En kop te med citron eller en anden citrusfrugt. Masser af tørrede frugter. Urter der lindrer. For mig er te alt dette og mere til, men for mig er rigtig te også den bedste kvalitet, der findes. Det skal være naturlige ingredienser hele vejen igennem, for det giver den bedste smag og den ægte vare.

Det eneste sted, den slags findes, det er i rigtige tehuse. Ikke noget, der er for mange af, der hvor jeg bor, men der er internettet endnu en gang min bedste ven. Her har jeg nemlig fundet et tehus, der også er online, og hvor jeg kan bestille alle de former for te, jeg overhovedet kunne ønske mig at smage på. Jeg varierer mine indkøb fra gang til gang, for det er sjovt at prøve noget nyt. Jeg har indtil videre ikke fået en eneste, jeg ikke kunne lide. Det giver mod på endnu mere.

Mere end bare te

Te er ikke bare te. Det fortjener det bedste i form af flotte kander, der pynter på bordet. Det er lige som med et godt måltid, du spiser med øjnene, og det gælder også denne skønne varme drik. Derfor har jeg også købt et par tekander, der giver det sidste til oplevelsen, og så ser det bare rigtig fint ud på bordet med en lidt gammeldags tekande og rigtige tekrus til at drikke det af.

Jeg havde aldrig troet, jeg ville blive så glad for te, men i dag unne jeg ikke forestille mig ikke at drikke det med meget jævne mellemrum. Mindst en kop om dagen bliver det til og gerne flere. Det er min luksus.