Bare et kapitel til

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For alle os, der godt kan lide at læse, er en sætning som bare et kapitel til nærmest et mantra, og en spændende bog kan sagtens medføre, at det bliver tilmere end et. Det kan være svært at stoppe og lave andre ting, men spise, sove og passe sit arbejde skal man jo. Læsetid skal der dog være tid til, og det er virkelig det bedste, jeg ved.

Det er blevet endnu lettere, for bøgerne er blevet digitale og det er måden at læse dem på også. Jeg har for eksempel anskaffet mig en kindle, som er min læsetablet. Den kan ikke bruges til andet, og børnene er glade, for så kan de bruge den anden tablet til sjov og leg, mens jeg læser store historier om krig og kærlighed.

Altid noget nyt at læse

Bøger til en kindle har den store fordel, at de aldrig er udsolgt. Jeg skal ikke vente til næste oplag kommer, eller at den endelig er til rådighed på biblioteket. Fra den første udgivelsesdag kan jeg komme i gang med at læse, for det er nemt at købe og downloade en bog. Jeg bruger altid den samme hjemmeside, for det gælder om at vælge en boghandel, der er mere end almindeligt velassorteret.

Her finder jeg nemlig ikke kun alle de nye titler, men også alle de klassiske, jeg også gerne vil have. Det er nemt at søge efter forfatter, titel eller genre. Det er som en boghandel, bare lettere. Der er titler, jeg ikke kender, men jeg kan kigge på dem og læse lidt, inden jeg beslutter mig.

Derfor har jeg fundet nye forfattere, jeg ikke kendte, og jeg er så begejstret for denne nye måde at læse på. For ja som en bonus, så kan jeg have alle mine bøger med alle vegne og læse, hvor jeg har lyst.