Det er ikke så let

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi er en fodboldklub med vokseværk, der er kommet mange nye spillere til, og vi er steget i rækkerne, så vi nu har 7 elitehold, som alle har brug for lidt ekstra i hverdagen for at få tingene til at fungere optimalt, det er ting som massører og fysioterapeut.

Det koster alt sammen

Det er pludselig blevet en stor udskrivning på vore budget, at vi nu har disse ansat i klubben, og en af de store udskrivninger er sjovt nok massageolie. Det er dyrt, når det er noget, som de bringer med sig fra deres klinikker, og som vi betaler en formue for. Derfor ledte vi efter et sted, hvor vi ikke skulle betale så meget for det, og hvor vi ville kunne få en god kvalitet samtidig.

Vi kunne dog ikke rigtig finde et sted, hvor det var sådan, indtil en af vore medlemmer sagde, at hans brors massageskole købte alt deres massageolie på en specifik hjemmeside.

Penge at spare på kvalitet

Jeg fik navnet på hjemmesiden og kiggede ind sammen med vores kasserer. Der var virkelig mange penge at spare, og det lød næsten for god til at være sandt. Det var lidt overvældende med det store udbud, men godt hjulpet af sund fornuft bestilte vi lidt hjem i håb om, at det var i en kvalitet, som kunne bruges.

Vores massører var lidt kede af, de ikke kunne sælge mere massageolie til os, men de sagde alle samstemmende, at kvaliteten på den nye olie var lige så god som den, de solgte, og de gerne ville have navnet på hjemmesiden, så de også kunne tjene lidt ved at spare på olieindkøb.

At der er firmaer derude, som kan levere så god kvalitet så meget billigere end andre og ikke går ned på service eller andet, er virkelig en kilde til forundring, men vi brokker os ikke, for det er gode penge, som kan bruges til mange andre ting i en organisation som vores.