Danmark blev en nation af vindrikkere. Der er intet i vejen med et godt glas vin, jeg nyder det rigtig meget, men serveres der god, gedigen dansk mad, så skal der altså øl på bordet. Øl er tilsvarende rigtig godt til at marinere i, til bagning og så meget andet i køkkenet. Sæt prik over i’et og bryg øllet selv, så bliver det ikke bedre end det.
At vælg malt, humle og alt andet
Det er nemlig meget mere end bare ingredienserne, der findes mange forskellige typer, der alle giver deres til n øl. Hold det enkelt eller bland dem, der er så mange muligheder. Lad dig inspirere af fortiden og brug frugter sammen med og få noget, Egtvedpigen ville have været stolt af. For mig er det en ultimativ oplevelse at lege med smage for det giver spændende bryg.
Det lyder måske teknisk, men det er det ikke. Der er god hjælp at hente, når du skal i gang med at brygge selv, og der er en hjemmeside, der udover generel hjælp til din ølbrygning, har et stort udvalg af ingredienser, så du kan skabe lige den smag, du gerne vil have.
Jeg laver øl til det hele
Det er bleve en fast del af min madlavning, for det er et ekstra krydderi, der kan bruges til det hele. Svinekæber i øl med den samme øl til. Brød bagt med en hjemmelavet øl. Tempuradej, der er lavet på øl. Mulighederne er uendelige, og resultaterne velsmagende.
Det er sjovt, det er velsmagende, og det er til at gå til. En slags legetøj til alle os voksne, der nyder en god pilsner eller alle andre typer af øl, der findes på markedet for hjemmebryg. Jeg synes, det er de bedste øl i verden, men jeg er selvfølgelig også lidt forudindtaget, når det kommer til mit bryg.