Frugt og fitness

Frugt og fitness

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

For 1 år siden indførte vi firmafrugt, og det gjorde vi som en del af en ny og mere sund firmaprofil, hvor vi også fik et lille fitnessrum, vi startede en løbeklub, og vi meldte os til DHL-stafetten. Vi tog alle disse initiativer på grund af vores medarbejderforening, som gerne ville have, at deres egen sundere livsstil også kom med ind i firmalivet, så det ville vi da gerne være med til, og vi har bestemt kunne se det på vores bundlinje.

Det er lækkert

Om det skyldes den ordning med firmafrugt, som vi har nu, ved vi ikke, men hvad vi dog ved er, at det ikke er en ordning, som vi har fortrudt, for allerede da vi skulle beslutte os til hvem, som skulle levere frugt til os, fik vi en udsøgt service hos dette firma.

Vi havde bestilt en frugtkasse, som indeholdt både frisk og tørret frugt, efter en god snak med kundeservice, som havde vejledt os til hvad, der ville passe til et firma med vores sammensætning.

Vi fik den første uge leveret en kasse med frisk og tørret frugt i en udsøgt kvalitet, og vi var da noget forundret, om de kunne levere så frisk frugt og så præcist som et schweizisk urværk hver uge til en pris, som er langt under, hvad vi forventede.

Glade medarbejdere

Men vi klager ikke, og det gør vores medarbejdere heller ikke, faktisk er de ovenud tilfredse på alle områder, og de er så glade for frugtordningen, at de nævner den flere gange på medarbejdermøder og hvor glade, de er for den.

Vi brugte lang tid på at finde det rette firma, men det har vi sandelig så gjort, for vi har aldrig oplevet så god en kombination af service, friske produkter og en stabil leverance, som altid bliver leveret af en chauffør, som har smil og venlige ord med til medarbejderne.