Der er hjælp at få ved flyforsinkelser

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Her er Skyhelp nemlig din ven i nøden. Nej, de kan ikke få dit fly på vingerne med det samme, men de kan sikre dig en erstatning i forbindelse med forsinkelser, aflysninger eller overbookinger. Det er det bedste plaster på såret i en rigtig kedelig situation, hvor det kan være svært at stå for det hele selv.

De er eksperter til den bedste pris

På den ene side kan du køre din sag selv over for selskabet. Men det er så meget lettere og mere sikkert at overlade en flyforsinkelses-erstatning til de professionelle. Her sørger de for det hele, og overraskende nok så kræver det et minimum af indsats fra din side.

De har samtidig et “no pain – no gain koncept”, der sikrer dig, at du kun skal betale dem, skulle du få en erstatning. Ellers er alt det hårde arbejde på deres regning. Allerede der viser de, at de tager din henvendelse rigtig alvorligt, og det er noget, jeg satte pris på, da jeg træt stod i en lufthavn med et forsinket fly meget langt hjemmefra.

De sørgede for det hele, og da jeg endelig kom af sted og landede hjemme i Danmark, så var der allerede besked fra dem om, at min erstatning var overført til min konto minus deres salær. Det kunne ikke være mere perfekt.

Hav dem i baghånden

Skal du ud at rejse, så håber jeg, du ikke får brug for Skyhelp. Men havner du i en forsinkelse, så hav dem i baghånden. De kender området, og de sørger for det hele, mens du kan vente på at komme af sted.

De lover endda, at alle uden undtagelse får svar fra dem inden for 24 timer. Igen noget, der imponerer og samtidig viser, at her er et firma med et indgående branchekendskab, som de stiller til din rådighed om nødvendigt.