Toilet i luksusklassen

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det gamle træk og slip var ved at være godt slidt. Jeg kunne heller ikke lade være med at tænke på, at det sikkert brugte uanede mængder vand, og da det samtidig var blevet en noget hård og langsommelig affære at gøre det rent, så var jeg ikke i tvivl om, at det skulle skiftes ud. Det svære valg var at finde ud af, hvad der så skulle sættes ind på dets plads.

Jeg lod mig inspirere udefra

Jeg tænkte, at jeg ville kigge på, hvad andre syntes var både praktiske og smukke løsninger til deres badeværelser. Der hvor jeg fandt den bedste og mest ærlige inspiration var på http://indret-bolig.dk, hvor rigtig mange forskellige mennesker havde skrevet om, hvordan deres ideer og tanker var blevet til virkelighed. Jeg fik læst en masse indlæg, og det er spændende læsning at få indblik i, hvordan folk reelt bor rundt om i landet.

Der var en fyr, der havde valgt et væghængt toilet med bidet, og det var da en rigtig god idé. Sådan et skulle jeg også have. Jeg tænkte, det ville gøre alle beboeres tur på toilettet til en fryd. Jeg valgte derfor at kigge ind hos completvvs.dk, hvor han havde fundet sit. Endnu en god idé denne unge mand havde, for det havde lige den slags toilet, jeg nu havde besluttet mig til.

Nyt gulv og nyt toilet

Det skulle være et Geberit AquaClean 5000 væghængt toilet. Jeg kunne god se, at så skulle gulvet også fikses, men som det praktiske menneske, jeg er, havde jeg ekstra klinker af samme slags på lager. Det er altid en god ting, hvis man som jeg lige pludselig får brug for dem. Men så var der lige spørgsmålet om leveringstid. Jeg havde ikke lige forestillet mig, at jeg skulle undvære et toilet for længe, så jeg tog fat i kundeservice.

Det viste si, at det egentlig mest var et spørgsmål om, hvornår det passede mig, at det blev leveret, og ikke hvornår de lige kunne sende det til mig. Det kunne jeg så indrette mig efter, fordi levering for dem handler om, hvornår det er belejligt for kunden og ikke den anden vej rundt. Super service, som mange kunne lære noget af.

Jeg bestilte toilettet og fik lagt guld, der så ud fra mine beregninger og deres transporttid var klart, da det nye kom, og så kunne det nemlig blive sat op med det samme. Og det er luksus kan jeg sige. Der er nærmest kamp om at bruge toilettet i tide og utide her i huset, og det med god grund.