Diamanter er kvindens bedste ven

Diamanter er kvindens bedste ven

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det sang en af de store kvindeidoler engang, og ja det har vel ikke ændret sig, heller ikke selv om kvinderne i dag har nogle helt andre rettigheder og om muligt har styr på deres liv på en helt anden måde end tidligere i historien. Diamanter er dog dyre, men jeg vil nu gerne give min fantastiske kæreste en flot ring for at vise hende, hvad hun betyder for mig.

Den perfekte gave

Hun kigger tit på margueritsmykker, så jeg har været på jagt efter en ring, som hun har vist mig flere gange. Det er en ring fra lund copenhagen, som er holdt helt i sølv med i margueritdesign. Den er dog ikke så let at finde på et budget, som passer en studerende.

Jeg er dog så heldig, at jeg har en fantastisk søster, og hun sendte mig et link til en hjemmeside, hvor de havde den til salg og til en god pris. Hun havde selv handlet der flere gange, der var aldrig nogle problemer med dem, og kvaliteten var altid i orden. Jeg kiggede ind på siden og fik bestilt ringen, prisen var rigtig god, og de lovede en hurtig levering.

De leverer til perfektion

Jeg var dog alligevel noget overrasket over, de leverede så hurtigt, for allerede efter nogle få arbejdsdage så fik jeg besked om, at pakken var kommet, og jeg kunne se ved selvsyn at alle certifikater og garantier var med, og at kvaliteten var helt i top, som om jeg havde købt den i den lokale guldsmed.

Jeg har aldrig før oplevet en forretning, hvor alle aspekter af deres forretning virker så godt, og hvor de går så langt for at kunderne er glade. Det lod jeg deres kundeservice vide i en mail, hvilket de til min overraskelse svarede på og virkede oprigtigt glade for at få den ros. Jeg ved i hvert fald godt, hvor jeg i fremtiden handler alle mine smykker, og hvem jeg anbefaler til andre.