Aldrig været nemmere at få billede på lærred

Aldrig været nemmere at få billede på lærred

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Mine scrapbøger er efterhånden et saga blot, da jeg som de fleste mennesker bare knipser derudaf for at tage billeder i ét væk med telefonen, som man måske ender med at miste, fordi man ikke har taget backup, og telefonen går i stykker.

Men med SUMOpix har jeg nu mulighed for meget simpelt og uden nogle former for komplikationer at få mine billeder smidt op på et lærred, som man kan pryde hjemmet med eller give som gave i et enkelt eller mange eksemplarer. Det har jeg benyttet mig af mange gange med stor tilfredshed.

Det er faktisk ikke mere svært, end at man oploader et billede på SUMOpix’ hjemmeside, hvilket man kan gøre her: https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred

Dernæst vælger man størrelse, format og kvalitet og SÅDAN, så er ens bestilling ved at blive lavet, og så bliver den sendt hjem til en løbet af kun tre til fem hverdage, men hvis man er i akut tidsnød med for eksempel at skulle dukke op med et billede på lærred som fødselsdagsgave til en fødselsdagsfest, så kan SUMOpix levere billedet i løbet af 24 timer, hvis man vælger ekspress produktion.
Den situation har jeg stået i før.

Jeg sagde godt nok tidligere, at jeg tager mange billeder, men i mit virke som tidligere fotograf er jeg vant til at tage mange billeder og vælge de bedste ud. Jeg har bare ikke tålmodigheden eller teknikken til at få det lavet om til et billede på lærred.

Men SUMOpix leverer altid et flot resultat uanset, hvilket motiv jeg sender til dem. Derfor er deres fornemme anmeldelser på Trustpilot og udmærkelser som de bedste på markedet fuldt fortjent. 

Det er sådan set uden betydning, hvordan du har taget billedet, om det er med digitalkamera, telefon eller en helt anden metode, så er det bare at uploade billedet og udfylde formularen, så har du snart et billede på lærred efter egne specifikationer.

Hvis du ikke er den store fotograf, men stadig ønsker en dekorativ udsmykning derhjemme, så kan du også vælge billeder i SUMOpix’ katalog, hvor der er flere millioner motiver at vælge mellem.

Og så tilbyder de fuld returret! Det er faktisk ikke noget at klage over her.