mad og helte gerninger

mad og helte gerninger

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har hvert år en fest i vores boligforening og i år skulle alle fædrene komme klædt ud som superhelt, men som det gamel ordsprog siger så fungerer heltene jo ikke uden mad og drikke, så det skulle vi finde og dem som normalt har stået for maden er flyttet, så vi skulle finde en ny løsning.

Vi har kastet os ud at undersøge om vi kunne få noget catering, selvom vi har været bedre vant til festerne.

De nye som vr flyttet ind i nummer 17 var dog klare med at de vidste hvor vi kunne få maden, så de tog den fakkel og løb videre med den, mens specielt jeg stod tilbage og frygtede det værste.

Al min frygt skulle dog blive gjort til skamme, for maden blev festens midtpunkt, det var i særklasse det bedste med ud af huset som jeg nogensinde har fået og det var der bred enighed om hos de mange som deltog i festen.

Alt fra kødet så mørt som varmt smør til det friskbagte brød var noget som alle nød og der varg flere end jeg som tog et af deres visitkort som lå ved buffeten.

Maden kom til tiden og duften alene gav forhåbninger om kvalitet, og det fik vi. det er ikke ikke sidste gang vi bruger dette firma, for ikke kun fik vi kvalitet, men leveringen kom præcist og maden var rygend e varm og frisk.

Hele arrangementet kostede os noget mindre end det som vi havde budgetteret, og det er en lige så stor overraskelse som alt andet, de har leveret på alle parametre og de har gjort det til en pris som r langt under det som vi troede var muligt, s vi er meget imponerende over det ikke var meget dyrere. rart med kokke som er nænsomme ved råvarerne og som ved hvad de vil med maden