Liv i alle værelser med tapet

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du synes, at tapet kan virker som et uoverskueligt projekt, så har du en lille smule ret. Men det svære er ikke at sætte det op, som du måske tror, men snarere at vælge det, du foretrækker på dine vægge. Det har været det sværeste valg for mig at finde det helt rigtige, især når man som jeg handler et sted, hvor der er et rigtig stort og spændende udvalg.

Det gør noget fantastisk ved dit hjem

Jeg kan godt lide, at det, jeg har, det skiller sig ud. Det skal være en blanding af nyt og gammelt, arvet og loppefund, men alt sammen med mit præg. Og hvorfor så ikke også mine vægge? Det er glat væv, der ses alle steder, så jeg ville have mønster og farver i stedet, og der er det naturlige valg at sætte tapet op i alle rum.

Jeg brugte derfor rigtig god tid inde på https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx for at finde lige det, der passede til de forskellige rum og dermed også til min stil. Med to stuer, flere soveværelser, entre og repos og alle de andre rum, så var der nok at vælge mellem, og der var ikke to rum, der skulle være ens.

Farverne giver glæde i hverdagen

Jeg fik dog fundet lige det, der var mig, og det var på ingen måde så dyrt som frygtet. Jeg sikrede mig gennem kundeservice, at der var nok af hver slags til hvert rum, inden jeg bestilte, og så var det ellers at tage et rum af gangen – ligesom når der skal males.

Resultatet er blevet helt fantastisk, og jeg tror på ingen måde, at det nogensinde skal males over. Tværtimod så er jeg helt sikker på, at når jeg når dertil, så vælger jeg at sætte noget andet tapet op i stedet, for jeg kan ikke forestille mig andet nu.