Te skal være en nydelse

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det betyder, at selve teen skal smage helt fantastisk, hvis det står til mig. Den slags te, man kun finder i en tehandel. Desuden må den gerne serveres på en smuk måde. Det lyder lidt te-snobbet, men det at nyde en god kop te sker ikke kun med smagssanserne, men så bestemt også med øjnene og ved at dufte til den.

Det kræver den helt rigtige tekande

Lige meget hvilken te jeg gerne vil servere, vil jeg gerne have en smuk kande at servere den i. Tænk for eksempel over, hvor mange mennesker derude, der har en eller flere flotte termokander til deres kaffe. Det her er lidt det samme – luksus til dit hjem og til din te.

Men for mig er det mere end design. Det er indbegrebet af en rigtig tekande. En der for eksempel minder om gamle dage, eller som minder om de fjerneste egne af verden. Jeg så et sted en tekande, der var lavet i klart glas. Og jeg har ikke kunnet lade være med at tænke på den, fordi den for mig var indbegrebet af det smukke ved det at brygge te.

En tehandel, der forstår mig

Jeg handler altid min te på nettet. Her får jeg den kvalitet, jeg gerne vil have, og samtidig til en god pris. Derfor kan jeg ikke lade være med at grine lidt for mig selv, for der hvor jeg køber alt min te, der har de også et rigtig stort udvalg af smukke og spændende tekander. Jeg kiggede lidt rundt på https://www.carstensens-tehandel.dk/kander-og-tilbehor/tekander.html, og ganske rigtigt så de havde også en i klart glas.

Den var dog ikke den eneste, jeg godt kunne lide, men i hvert fald den, jeg skulle have først. Jeg har dog heldigvis snart fødselsdag, så jeg ved godt, hvad jeg skal ønske mig af tekander der fra og i hvilke farver.