Riidr Blogs

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du gerne vil kombinere en travl hverdag med mere læsning, kan det være en god løsning at vælge e-bøger eller lydbøger fra riidr. Med en lydbog eller e-bog kan du være på farten og samtidig have underholdningen lige ved hånden. Efter en udmattende dag kan det være en stor tilfredsstillelse at finde lydbogen fra riidr frem og ligge og lytte til den. Med lydbøger er du fri for at anstrenge dine øjne med læsningen, og du kan i stedet slappe af, mens du får historien læst højt.

På riidr finder du et stort udvalg af forskellige titler. Der er med andre ord bøger for enhver smag, og de fås alle som e-bøger eller lydbøger, som du kan downloade og læse/høre på din tablet eller lignende. Har du f.eks. en Kindle, er det oplagt at samle alle dine e-bøger på den.

E-bøger og lydbøger kan være et super godt alternativ til den fysiske papirbog. De er billigere og nemmere at have med sig rundt på ferier eller på arbejde. Samtidig giver det tid og rum til andre ting, som du måske prioriterer højere i din hverdag. Ønsker du alligevel at få læst mere skønlitteratur og gerne vil have mere tid til at læse, men ikke føler, at det passer ind i en travl hverdag, kan du med fordel vælge at undersøge riidr’s udvalg.

Riidr er din digitale boghandel, hvor du finder vidt forskellige titler. Der er både et stort udvalg af aktuelle krimier af kendte forfattere som Jussi Adler-Olsen og Lars Kepler. Der er også en lang række børnebøger, kærlighedsromaner og biografier. Så hvis du har læselysten, har riidr helt sikkert bogen til dig.

Den digitale læsning vinder mere og mere frem, og det gælder bare om at komme med på bølgen. Med digitale læsetilbud undgår du at gå glip af den nyeste krimi, selvom du måske sjældent tager dig tid til at få læst. Med lydbøger kan du høre bogen på vej til arbejde eller mens du laver mad, så der er ingen undskyldning for ikke at få læst nogle flere bøger.

For pendlere kan de digitale læsetilbud være en god rejsekammerat, når rejsetiden er lang. Mange har et ønske om at få læst mere i deres fritid, og den rejsetid man alligevel bruger i offentlig transport eller lignende kan jo ligeså godt bruges til læsning. Hvis du ikke allerede kender til riidr, bør du dykke længere ned i deres store sortiment af spændende bogtitler.

Riidr Blogs

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Riidr’s bogklub er for dig, der gerne vil læse mere litteratur, men som ikke rigtig føler, at du har tid til det. På riidr.com finder du et stort udvalg af e-bøger og lydbøger i forskellige genrer. Der er en lang række aktuelle titler, som du helt sikkert vil finde spændende og inspirerende. (http://dk-ebog.dk/)

Det kan være svært at få læst den mængde bøger, som man gerne vil, når man lever et travlt liv eller ikke har plads i budgettet til dyre papirbøger. Med e-bøger og lydbøger kan du nemt og billigt få læst en masse god litteratur. Lydbøger og e-bøger kan du have med på farten, og du kan nemt tage dem frem, hvis du pludselig får en uventet pause, og ikke ved hvad du skal bruge tiden til.

Læs f.eks. en krimi af Lars Kepler eller Jussi Adler-Olsen, som begge er kendt for spænding og god underholdning. Er du mere til de lidt blødere bøger, kan du også læse Audrey Carlans ”Calender Girl”, som er en kærlighedsroman om pigen Mia Saunders.

Du finder også fagbøger som ”Sov rigtigt” af Nick Littlehales, ”Ståsteder” af Svend Brinkmann, ”Tarme med charme” af Giulia Enders samt ”Krigsdagbøger 1939-1945” af Astrid Lindgren.

For teenagere og unge finder du titler som ”Dødens mærker” af Veronica Roth, ”Bare et år” af Gayle Forman, ”Hvis jeg var din pige” af Meredith Russo, ”Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten og ”Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins.

Riidr har titler for enhver smag, som henvender sig til folk i forskellige aldersgrupper. Du finder også klassiske romaner som ”Ebba” af Garbi Schmidt, ”Løgnerens hus” af Katrine Nørregaard og ”Hvis der skulle komme et menneske forbi” af Thomas Korsgaard.

Der er med andre ord rig mulighed for at få mættet læselysten, hvis du benytter dig af Riidr’s store udvalg af lyd- og e-bøger. Det behøver ikke kræve så meget at læse lidt flere bøger, når du kan gøre det på alle tidspunkter af dagen. Du kan let finde din e-bog eller lydbog frem, når du har din tablet eller smartphone på dig, så du kan sagtens blive underholdt af en god bog, selvom du måske ikke lige synes, du har tid til at læse. Hvis du f.eks. er pendler, er det oplagt at hente e-bøger og lydbøger til køreturen fra Riidr. På den måde kan du blive underholdt eller følge med i den offentlige debat ved at læse eller høre en god bog.