Riidr Blogs

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Riidr’s bogklub er for dig, der gerne vil læse mere litteratur, men som ikke rigtig føler, at du har tid til det. På riidr.com finder du et stort udvalg af e-bøger og lydbøger i forskellige genrer. Der er en lang række aktuelle titler, som du helt sikkert vil finde spændende og inspirerende. (http://dk-ebog.dk/)

Det kan være svært at få læst den mængde bøger, som man gerne vil, når man lever et travlt liv eller ikke har plads i budgettet til dyre papirbøger. Med e-bøger og lydbøger kan du nemt og billigt få læst en masse god litteratur. Lydbøger og e-bøger kan du have med på farten, og du kan nemt tage dem frem, hvis du pludselig får en uventet pause, og ikke ved hvad du skal bruge tiden til.

Læs f.eks. en krimi af Lars Kepler eller Jussi Adler-Olsen, som begge er kendt for spænding og god underholdning. Er du mere til de lidt blødere bøger, kan du også læse Audrey Carlans ”Calender Girl”, som er en kærlighedsroman om pigen Mia Saunders.

Du finder også fagbøger som ”Sov rigtigt” af Nick Littlehales, ”Ståsteder” af Svend Brinkmann, ”Tarme med charme” af Giulia Enders samt ”Krigsdagbøger 1939-1945” af Astrid Lindgren.

For teenagere og unge finder du titler som ”Dødens mærker” af Veronica Roth, ”Bare et år” af Gayle Forman, ”Hvis jeg var din pige” af Meredith Russo, ”Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten og ”Anna og det franske kys” af Stephanie Perkins.

Riidr har titler for enhver smag, som henvender sig til folk i forskellige aldersgrupper. Du finder også klassiske romaner som ”Ebba” af Garbi Schmidt, ”Løgnerens hus” af Katrine Nørregaard og ”Hvis der skulle komme et menneske forbi” af Thomas Korsgaard.

Der er med andre ord rig mulighed for at få mættet læselysten, hvis du benytter dig af Riidr’s store udvalg af lyd- og e-bøger. Det behøver ikke kræve så meget at læse lidt flere bøger, når du kan gøre det på alle tidspunkter af dagen. Du kan let finde din e-bog eller lydbog frem, når du har din tablet eller smartphone på dig, så du kan sagtens blive underholdt af en god bog, selvom du måske ikke lige synes, du har tid til at læse. Hvis du f.eks. er pendler, er det oplagt at hente e-bøger og lydbøger til køreturen fra Riidr. På den måde kan du blive underholdt eller følge med i den offentlige debat ved at læse eller høre en god bog.